четвртак 4 март 2021

KamioniУлагањем својих средстава и уз подршку државе и Немачке развојне банке, Јавно комунално предузеће ''Стандард'' набавило је ново возило, намењено одржавању канализационе мреже. Из пројекта прекограничне сарадње, књажевачки комуналци опремају се механизацијом за ефикасније управљање отпадом. 


call5

Рекламације на квалитет услуга ЈКП „Стандард“, као и све информације о раду предузећа, грађани могу да добију бесплатним позивом на број телефона 0800 019 009. 


Од 19. до 22.06.2014. године, наш град и наше предузеће је домаћин 13-тих комуналних игара Зајчарског и Борског округа. На овим играма угостили смо колеге из пет јавних комуналних предузећа и то: Јединство Кладово, Водовод Бор, Бадњево Неготин, Услуга Бољевац и Напредак Сокобања. Са учешћем радника нашег предузећа у 12 спортских дисциплина, у мушкој и женској категорији, овај скуп броји преко 130 учесника. Надамо се да ће и ова, већ традиционална, комуналијада прођи на задовољство свих учесника и организатора и да ће наши гости понети лепе утиске из нашег града. Следеће године домаћини су комуналци из Неготина. 


Обавештавамо све кориснике наших услуга да је званични сајт предузећа почео са радом 18.03.2014. године. Све ваше сугестије и примедбе можете упутити на Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.